In deze rubriek vindt u woonaccessoires voor uw woonkamer. Leuke schilderijen, bloemenvaasjes, decoratie artikelen, meubels, raamfolie en andere hippe hebbedingetjes en cadeau artikelen voor de woonkamer.

Gemiddeld brengt een mens heel wat uurtjes door in zijn woonkamer. Dan is het ook prettig dat deze ruimte er leuk en gezellig uit ziet. Mooie sfeerverlichting en een kaarsje op tafel zorgen voor een perfecte ambiance.

Een bloemetjes, een bijzonder beeldje uit je vakantieland, een oud brocant schilderij aan de wand, een vitrinekastje vol met je waterpijp en shisha verzameling uit Arabische landen, een design krabpaal voor je poezebeest en een schattige kussentjes op de bank. Allemaal van dingen die jouw huiskamer zo eigen en vertrouwd maakt. Op Woonaccessoires overzicht vind je nog meer leuke spulletjes waarmee je je woonkamer kunt decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van muurstickers? Een prachtige muursticker met een afbeelding van je kind? Dat is nog mooier dan een schilderij.  Er is veel mogelijk op het gebied van muurstickers. Zo kun je op sommige websites zelf je muursticker ontwerpen. Vaak kun je ook uit bestaande interieurstickers kiezen. Bijvoorbeeld de boom stickers van Kek Amsterdam.

Wil je niet teveel inkijk in je knusse huisje? Dan kun je je tuin lekker vol laten groeien, maar een betere oplossing is misschien gewoon een strookje raamfolie op de ramen plakken. Raamfolie is verkrijgbaar in melkglas, gezandstraald glas, maar ook met leuke motiefjes zoals hokjes, ruitjes, rondjes en ontwerpjes.  Raamfolie kun je eenvoudig zelf op je ramen plakken. Twijfel je aan je eigen handigheid? Koop dan statisch raamfolie. Mislukt het plakken? Dan kun je gewoon weer opnieuw beginnen, net zolang tot dat je tevreden bent. Statisch raamfolie is over het algemeen wel iets duurder dan zelfklevend folie. Maar van de prijs hoef je niet echt te schrikken. Wij hebben bij raamfolieonline al statisch raamfolie gespot voor 2,25 euro.
Bezig met laden...