In deze rubriek vindt u informatie over diverse woonaccessoires. Leuke algemene accessoires voor in en rondom uw huis. De Nederlandse consument is dol op woonaccessoires. Dat fenomeen herken je al op de internationale woonaccessoires beurs. De Nederlandse standhouders vallen echt op tussen de ietwat sobere woonartikelen van andere Europese landen. Een Nederlander houdt ervan om zijn huis van binnen gezellig te maken. Mooi behangen muren, een sfeervolle keuken, een mooi tafelzeil op tafel. Gezellige bloemetjes op de vensterbank, een grote stationsklok aan de muur, sfeervolle meubeltjes, gezellig opgepimpt met verf en plakfolie. Vrolijk servies en degelijk bestek. Mooie gordijnen, gezellig geurkaarsen en zelfs aan de huisdieren wordt gedacht. Maar dan wel in stijl... een mooi design krabpaal voor poes. Zodat zij niet haar nageltjes in jouw mooie bankstel gaat zetten.

Ja, Nederlanders houden echt van woonaccessoires. En je zou misschien denken, dat doet toch iedereen? Maar nee... Ik was laatst in Libanon. Echt een heel modern land waar je qua woonaccessoires echt alles kunt krijgen. Toch geeft de gemiddelde Libanees geen zier om al die decoratieve spulletjes. Een mooie grote televisie, een goede mobiele telefoon. Een laptop en snelle auto, dat is voor hen belangrijk. Niet al die tierelantijntjes in huis, die je ook nog eens elke week moet afstoffen.

Dat zelfde geld eigenlijk voor de Nederlandse tuin. Onze tuinen zijn over het algemeen goed onderhouden. De boompjes zijn netjes gesnoeid, de bloemetjes staan leuk in bloei en hier en daar staat als tuindecoratie een grappige tuinkabouter of een leuke zelfgemaakte brievenbus in de tuin. Heb je wel eens een tuin in Amerika gezien? De gemiddelde Amerikaan hecht geen waarde aan zijn tuin. Zijn tuin is zijn parkeerplaats en verder niet... Saai? Ja, ik vind van wel. Gelukkig wonen we in Nederland. Het land met gezellige tuintjes, bloemetjes op de vensterbank, leuke kneuterige hebbedingetjes en spulletjes in huis. Het land waar zelfs de fiets nog leuk gepimpt en gedecoreerd wordt. Een land vol met inspiratie en gezelligheid!Ze zeggen weleens: wat van ver komt, is goed. Dat geldt ook bij de webwinkel in woonaccessoires, genaamd Heinde & Van Verre. Deze winkel in accessoires, mode en stoffen van natuurlijk materiaal zijn gevestigd in Den Haag. Tevens verkopen ze ook allerlei baby -en kinder spullen. Dus, neem vooral eens een kijkje op hun website of in hun fysieke winkel.

Bezig met laden...