Voor- en nadelen van inzethorren

U kent ze wel. Inzethorren plaats je in een raam zodat vliegen en muggen niet bij u naar binnen vliegen. Nu zijn er verschillende soorten horren. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Wij zijn voorstanders van inzethorren, vooral als het gaat om draairamen en kiepramen. We leggen natuurlijk graag uit waarom.

Wat is een inzethor?

Inzethorren worden op maat gemaakt en passen precies in uw kozijnen. U plaatst een inzethor in de dag, bijvoorbeeld ’s ochtends als u opstaat en de zon begint te schijnen. U bent op die manier de gehele dag beschermd tegen ongedierte. ’s Avonds als u het raam dicht doet, haalt u de inzethor naar binnen. Bij lekker weer kunt u de inzethor in het kozijn laten zitten. Dan kunt u het raam openlaten ’s nachts.

Wat is het verschil tussen een inzethor en een voorzethor?

Een voorzethor is een hor die u op het kozijn plaatst. Dit kan zowel binnen als buiten. Buiten heeft u dan wel een extra grote voorzethor nodig. Heeft u draai- en kiepramen? Dan is het wellicht verstandig om de voorzethorren aan de buitenkant van uw woning te plaatsen. Uw ramen draaien en kiepen namelijk naar binnen toe. Een binnenshuis geplaatste voorzethor zal dan in de weg zitten. Dit verklaart direct het grote voordeel van een inzethor ten opzichte van een voorzethor.
Een inzethor, zoals hierboven besproken, wordt in het kozijn geplaatst. Een inzethor is maatwerk. Juist omdat men inzethorren ín de kozijnen plaatst kunt u de draai- en kiepfunctie van uw ramen blijven gebruiken.

De vijf grootste voordelen van inzethorren

  1. Een op maat, naadloze oplossing,
  2. Weersbestendig en duurzaam
  3. Eenvoudig te plaatsten en weg te halen zonder gereedschap
  4. De beste oplossing voor draai- en kiepramen
  5. Perfecte prijs-/kwaliteitsverhouding

Waar koop ik inzethorren online?

Wij hebben de beste aanbieder van inzethorren voor jou geselecteerd. Mijn raamdecoratie produceert in eigen fabriek voor scherpe prijzen. Zij leveren maatwerk en kwaliteit en geven daarom altijd 2 jaar garantie. Binnen 10 dagen heeft u uw inzethorren binnen. Op mijnraamdecoratie.nl/inzethorren vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Kijkt u zelf maar.
 
    14-07-2017 13:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.