Bijna iedereen heeft in zijn of haar keuken wel een thermoskan staan. Een thermoskan is handig wanneer je bijvoorbeeld een dagje op stap gaat. Een dagje Efteling, een fietstocht door de Veluwse bossen, een picknick middagje in het vondelpark? Voor al deze activiteiten is een thermoskan geen overbodige luxe. Een thermoskan vul je met hete koffie of hete thee. Doordat thermoskannen goed geïsolleerd zijn blijft de koffie of thee soms wel tot acht uur goed heet. Met een thermoskan bespaar je dus veel geld op dure kopjes koffie en thee in restaurants. Heb je een bepaald beroep waarbij je veel buitenwerk doet? Dan is een thermoskan of thermosfles ook een ware uitkomst.

Er zijn verschillende thermoskannen. Zo is er de zogenaamde airpot. Een thermoskan met drukknop, heel handig. Er zijn thermospotten met drinkbekers en leuke decoratieve thermoskannen zoals de arabische thermoskan, de kitsch thermoskan en de Rice thermoskan. Prijzen van thermoskannen beginnen doorgaans rond een euro of tien en lopen, afhankelijk van het merk en het design soms wel op tot 60 euro.
 
De kitsch thermoskan bestel je voordelig bij Presentsathome.nl
 

Nieuw: thermoskan Esra!

Ken jij dit nieuwe model al? Sinds dit jaar is deze thermoskan nieuw in het assortiment van Presentsathome! Deze kan valt op door het prachtige design. De kan heeft verticale streepjes en is afgewerkt met een glanzende laag. De thermoskan is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Het zijn erg hippe kleurtjes, onder anderen in de kleuren mintgroen, koraalrood en poederroze vind je deze kan in de webshop! De kleur van je thermoskan is erg belangrijk! Kies een kleur die bij jouw huis en inrichting past, want door de mooie uitstraling van de kan wil deze natuurlijk niet in een kastje zetten, maar graag op tafel zodat je de mooie kan kunt bekijken. De kan is naast dat deze natuurlijk zeer praktisch is voor het warm houden van je drankje ook nog eens een mooie keukenaccessoire! Het is een pareltje op je aanrecht of op je salontafel! In de kan past maar liefst 1 liter van je favoriete drankje. Erg handig wanneer je visite krijgt of wanneer je zelf gewoon graag meerdere malen van een warm drankje wilt genieten.

Behalve deze Esra thermoskan vind je op Presentsathome.nl nog veel meer modellen thermoskannen. Ook de thermoskan met het gouden vogeltje op de deksel is erg populair. Deze mat afgewerkte kannen zijn een echte eye-catcher!

Wil je weten welke thermoskan bij jouw keuken stijl past? Bekijk dan de pagina met verschillende keuken stijlen De kleur en het model van je thermoskan kun je namelijk kiezen op basis van de stijl van jouw keuken!
 

Frusqo: nieuw merk in thermoskannen!

Eind 2018 is er een nieuw merk op de markt gekomen, Frusqo. Dit merk heeft werkelijk geweldige thermoskannen! Vooral de thermoskan Peacock van dit merk is geweldig. Dit is een kan met een goudkleurige pauw er bovenop, ge-wel-dig! De kan is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes. Van zo'n thermoskan denk je misschien dat je 'm alleen in de winter gebruikt, maar ook in de zomer, met warm weer, is het ideaal. In de winter houd je je drankje langer warm, terwijl je de kan in de zomer gebruikt om je drankje juist lekker koel te houden. Een thermoskan kun je makkelijk meenemen en wanneer je het thuis gebruikt is het behalve handig ook nog eens een échte eye-catcher op je aanrecht, als je tenminste zo'n hippe van Frusqo hebt! Je bestelt de thermoskan op de officiële website van Frusqo of in een winkel die de thermoskannen verkoopt.
 

Een thermoskan in de zomer

Het is zomer! En dat is te merken! De temperaturen lopen de laatste dagen al aardig hoog op en de zon laat zich steeds vaker zien. We zoeken met zijn allen een plekje op aan het strand en ook raken de terrasjes steeds voller. Met echte hete dagen gaan we op zoek naar verkoeling aan het zwembad of aan zee. Denk er ook aan dat je genoeg water drinkt met warme dagen, om uitdroging te voorkomen. Een kopje koffie of thee heb je waarschijnlijk minder zin in tijdens warme dagen. Je zult daarom niet meteen denken aan een thermoskan, maar een thermoskan is ook in de zomer erg handig! Je kunt je warme drankje namelijk niet alleen warm houden in zo'n thermosfles, je kunt je koele drankje ook langer koel houden! Zo'n kan is gemaakt om te isoleren, dat wil zeggen dat de temperatuur in de kan langer blijft aanhouden dan in een andere soort kan. Het maakt daarbij niet uit of het om een koude of warme temperatuur gaat.

Heb je een dagje gepland om naar het strand, naar het zwembad of naar het park te gaan om te picknicken? Vergeet dan niet je thermoskan te vullen met je favoriete drankje en neem 'm mee!


Geen producten aanwezig