Voor kleine kleurrijke elastiekjes heeft men wel een hele leuke naam bedacht: Loombands! En niet alleen de naam is leuk... Het maken van armbandjes met behulp van loombandjes is zó leuk, dat het een ware hype is geworden! Jong en oud zijn aan het loomen geslagen. En niet zonder resultaat...

Het begint met een simpel loomarmbandje en eindigt met het maken van hele figuurtjes. Dat laatste schijnt nogal ingewikkeld te zijn. Maar op internet en op het youtube kanaal staan genoeg filmpjes waarin wordt gepresenteerd hoe je zelf met loombandjes armbandjes, horloges en figuurtjes kunt maken.

Waren de loom elastiekjes eerst nog alleen in felle regenboog kleuren verkrijgbaar? Inmiddels is het loom assortiment flink uitgebreid. Wat dacht je van pastel kleurige elastiekjes? De glow in the darm loom bands en de loomelastiekjes met aardbeien geur?

Voor de finishing touch zijn er nog leuke bedeltjes verkrijgbaar. Deze bedels lijken op de vroegere Crocs Jibbitz. Herinner je ze nog? De loombands charms zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Hang ze aan je armbandje en je steelt de show vandaag!

Wil je ook loombandjes kopen? Bezoek dan onze webshop voor de grootste keus in Looms. En uiteraard de grootste korting op alle loombandjes en accessoires.


Geen producten aanwezig