Hout, hout en nog eens hout! Naar verwachting wordt het dé interieurtrend van 2020! Veel meubels en woonaccessoires met natuurlijke uitstralingen zal je tegen gaan komen in de winkels aan de woonboulevards, en dan hebben we het vooral over hout. Hoewel het dit jaar ook al steeds populairder is geworden om veel houten details in je huis te hebben, wordt dat in 2020 alleen nog maar meer. Met houten stoelen, houten tafels, kasten van hout, bedden van hout en zelfs bloempotten van verschillende houtsoorten kun je meedoen met deze gave interieurtrend. Je kunt voor de wat grovere, robuuste, houten uitstraling gaan, maar wat de trend vooral aangeeft is strak. Denk bijvoorbeeld aan prachtige design kasten met strakke houten deurtjes.

Wil je graag meedoen aan deze trend van komend jaar? Denk dan niet dat je meteen je hele interieur moet verkopen, met je huidige meubels kun je misschien ook al wel heel ver komen. Met plakfolie kun je je kastdeurtjes bijvoorbeeld een hele nieuwe look geven. Plakplastic is verkrijgbaar met de mooiste houtlooks. Donker mahonie hout, licht eiken hout, rustiek hout en nog meer houtsoorten zijn verkrijgbaar in plakfolie vorm. Het folie heeft een plakzijde waarmee je het eenvoudig kunt aanbrengen op een meubelstuk. Let er wel op dat de ondergrond glad, vlak en vetvrij moet zijn om het folie goed te kunnen laten hechten.

Het plakfolie shop je op: www.plakfoliewebshop.nl
Er is een speciale categorie met hout plakfolie op deze webshop te vinden. Hier vind je zeker meer dan 20 soorten plakfolie met hout look. Bestel wat proefstalen om het printje en de kleur in je woning te checken.

  Annelies     21-08-2019 10:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.