Brievenbussen...
In Nederland kunnen we niet zonder een brievenbus! Dagelijks ontvangt de gemiddelde Nederlander behoorlijk wat post in zijn of haar brievenbus. En hoewel iedereen hoopt op een leuk vakantie kaartje of een brief van een goede vriend, ontvangen we over het algemeen voornamelijk rekeningen! Naast rekeningen vinden we in onze brievenbus vaak nog folders, kranten en kleine pakketjes.

De bekende Ptt brievenbus is zo ontworpen dat je ook pakketjes in je brievenbus kunt ontvangen. Een pakketje zo groot als een schoenendoos past vaak nog in deze brievenbus. Helaas wordt de ptt brievenbus niet meer door PostNL vervaardigd. Gelukkig zijn er inmiddels al heel veel alternatieven. Ben je op zoek naar een brievenbus en vind je de groene tnt brievenbus maar niks, dan kun je altijd nog voor een leuke design brievenbus gaan of een Bobi brievenbus! De Bobi brievenbus is wel dé BMW in de brievenbussen wereld. Deze postkast is stevig, robuust en ijzersterk. Bovendien kan in deze brievenbus heel veel post! Ideaal dus als je regelmatig van huis bent.

Wat dacht je trouwens van de Amerikaanse brievenbus? De zogenaamde US Mailbox. Deze brievenbus zie je overal in Amerika, in Texas, in Florida, in New York, San Francisco, werkelijk overal in the States! De brievenbus met vlaggetje heeft een speelse uitstraling en is niet al te duur.

De Engelse brievenbus heeft een authentieke uitstraling. Het model is behoorlijk groot en is gemaakt van aluminium. Normaal kosten deze brievenbussen wel rond de 400 euro. Wij hebben ze nu voor slechts 150 euro gespot! Voor een goedkope brievenbus moet u maar eens onderstaande site bezoeken:

Brievenbus