Het klinkt misschien wat raar. Boodschappen als cadeautje geven. Want wie geeft er nu producten uit een supermarkt cadeau aan een vriend of familielid? Toch is dit misschien minder raar dat je wellicht zou denken. Een product wat tegenwoordig steeds vaker als cadeau wordt gegeven is de maaltijdbox. Dat is een box met daarin een aantal heerlijke, verse producten waarmee je lekkerste recepten maakt. Vaak komen de groenten, het vlees, en de kruiden uit deze speciale maaltijdbox uit de buurt. Op die manier kun je dus heerlijke maaltijden koken met lekkere verse lokale producten. Voor veel mensen is dit gewoon heel erg leuk om zo'n box te krijgen. Je kookt er namelijk op een heel andere manier mee dan je gewend bent. De recepten zijn origineel, en je kookt soms met groenten waar je daarvoor nog nooit van gehoord had. De maaltijdbox is, net als online boodschappen doen, helemaal hip. Waar we nu nog "slechts" 400 miljoen euro uitgeven aan online boodschappen doen, verwachten experts dat dit over 10 jaar ruim 3,5 miljard euro is!


Dus ken jij iemand die dol is op koken? Of juist iemand die een hekel aan koken heeft omdat hij/zij het lastig vindt om elke week maar weer nieuwe recepten te bedenken en naar de supermarkt te gaan? Dan is een maaltijdbox, een box bomvol verse boodschappen, nog niet zo'n gek idee. Met een maaltijdbox maak je de heerlijkste gerechten. Je hoeft er geen ervaren kok voor te zijn, want elk recept wordt zeer nauwkeurig beschreven. Het is dus eigenlijk alleen een kwestie van de stappen goed volgen. Op die manier tover je de boodschappen om tot een heerlijke maaltijd die in een restaurant niet zou misstaan.

 

Welke maaltijdbox is leuk om als cadeau te geven?

Wanneer je op zoek bent naar een Maaltijdbox zul je zien dat er enorm veel opties zijn. Steeds meer aanbieders komen met een eigen maaltijdbox. De meest bekende boxen, die ook door heel Nederland leveren, zijn HelloFresh, Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox en de Allerhande Box. Deze boxen zijn verkrijgbaar voor een prijs van zo'n 35 euro tot 40 euro. Maar, met een eenmalige kortingscode kun je zo'n box vaak met een korting van liefst 20 euro aanbieden. Op die manier kun je dus tegen een heel scherpe prijs eenmalig een maaltijdbox bestellen, en laten bezorgen bij degene voor wie het cadeau bedoeld is. Let wel op dat je het abonnement daarna wel stopzet. Veel aanbieders werken namelijk met een zogenaamd flexibel abonnement wat inhoudt dat je normaal gesproken elke week een nieuwe maaltijdbox ontvangt. Via jouw eigen online account kun je dit eenvoudig stopzetten en je account opzeggen.

    19-09-2016 10:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.