De leukste tuin accessoires hebben wij hier voor jou verzameld!

Als je het over tuin accessoires hebt dan is een brievenbus misschien niet een item waaraan je het eerste zult denken. Toch krijgt de brievenbus vaak een opzichtige plek in de tuin of voor het huis. Wat we regelmatig zien zijn prachtig ontworpen tuinen gecombineerd met zo'n saaie groene ptt brievenbus. Mensen dit kan toch niet?

Er bestaan zulke mooie brievenbussen! Wat dacht je van een rvs brievenbus? Een mooie design brievenbus of een nostalgisch model? Op internet zijn diverse webshops te vinden die brievenbussen verkopen. Wij zetten de leukste shops voor jou op een rijtje:

Brievenbuswebshop.nl: Voor een betaalbare brievenbus
Your Mailbox: Van design brievenbus tot Bobi brievenbus

Breng sfeer in je tuin met een vuurschaal
Wanneer je ’s avonds nog lekker in je tuin wilt zitten, dan wil je natuurlijk ook dat er wat licht in je tuin is.  Daar kun je tuinverlichting voor gebruiken, maar die geeft vanzelfsprekend geen warmte. Wat wel warmte geeft, en bovendien voor een prettige relaxte sfeer zorgt, is een vuurschaal. Vuurschalen worden meestal gemaakt van gecoat ijzer dat goed bestand is tegen hoge temperaturen. Een vuurschaal staat meestal op een onderstel.

Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van een vuurschaal
Een vuurschaal geeft veel sfeer en warmte, want er is sprake van open vuur, de sfeer van een kampvuur wordt hiermee het beste benaderd. Maar dat een vuurschaal een open vuur heeft, zorgt er wel voor dat je wat veiligheidsmaatregelen moet nemen om ongelukken te voorkomen. Zo moet de vuurschaal bij voorkeur op een stenen ondergrond worden geplaatst. Zet hem niet in de tuin in de grond, want als de schaal onverhoopt omvalt of omwaait kunnen de planten in je tuin gemakkelijk vlam vatten en heb je al snel een brand die nauwelijks nog te blussen is zonder hulp van de brandweer.

Combineer een vuurschaal met een vuurkorf of tuinhaard
Heb je een grote tuin of terras, of heb je een groter gezelschap op bezoek, dan kun je naast een vuurschaal ook een tuinhaard of vuurkorf plaatsen voor extra warmte. Een tuinhaard is meestal gesloten, en daar hoef je dus niet voortdurend op te letten of het vuur nog wel veilig brandt.  Ook een vuurkorf is wat veiliger dan een vuurschaal. Maar feit blijft dat je bij het branden van open vuur op wat voor manier dan ook, altijd alert moet zijn. Zorg daarom altijd dat je een emmer water of zand bij de hand hebt om een beginnende brand snel te kunnen blussen.
Foto
Originele en uit eigen fabriek gemaakte tuinmeubelen koop je bij Buitenhof! Met vele vestigingen door heel Nederland en België zit er altijd eentje bij u in de buurt.

Vogelhuisjes

Ben je op zoek naar een leuke tuinaccessoire? Denk aan een vogelhuisje! Vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten, je hebt ze om aan je muur of boom te hangen, je kunt ze echter ook op paal of statief kopen. Een voordeel daarvan is dat je ze gemakkelijk en altijd kunt verplaatsen.

Vogelhuisjes-kopen.nl is een webshop met deze vogelhuizen. Ze hebben een enorm assortiment met huisjes in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. In deze webshop vind je de huisjes onderverdeelt in categorieën om het overzichtelijk te houden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vogelhuis voor een pimpelmees of een winterkoning? Hier zijn speciale categorieën voor aangemaakt. Je kunt dus eenvoudig aanklikken naar welk soort je op zoek bent en je vindt dan direct alle huisjes die daar bij horen.

Ook voor een doorzichtig vogelhuisje ben je bij deze winkel aan het juiste adres. In deze winkel vind je namelijk meerdere soorten doorzichtige huisjes voor vogels. Ze zijn verkrijgbaar om op te hangen, om tegen een wand of boom te monteren en om op een paal te bevestigen. Een groot voordeel van een doorzichtig huisje is dat je er (in de meeste gevallen) van alle kanten doorheen kunt kijken en dus precies kunt zien wat er in het huisje gebeurt.

Naast vogelhuizen heeft deze online winkel nog meer leuke accessoires voor vogels. Denk bijvoorbeeld aan een vogelbad, vogelvoer, voedersilo's en nog meer. Het is zeker de moeite waard om eens een keer een kijkje te nemen. Een leuke tuinaccessoire is trouwens niet alleen leuk om in je eigen tuin neer te zetten of op te hangen, het is ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand anders. Heb je dus een verjaardag binnenkort? Of zoek je een cadeau voor de Kerstdagen of Sinterklaas? Een vogelhuisje is een origineel en erg leuk cadeau voor vrijwel iedereen met een voor of achtertuin!

De levertijd is erg snel bij deze winkel, bestel je namelijk op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 16:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag al verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd. Dit is ook wel erg handig als je last-minute een cadeau nodig hebt!