Bijna iedereen heeft in zijn of haar keuken wel een thermoskan staan. Een thermoskan is handig wanneer je bijvoorbeeld een dagje op stap gaat. Een dagje Efteling, een fietstocht door de Veluwse bossen, een picknick middagje in het vondelpark? Voor al deze activiteiten is een thermoskan geen overbodige luxe. Een thermoskan vul je met hete koffie of hete thee. Doordat thermoskannen goed geïsolleerd zijn blijft de koffie of thee soms wel tot acht uur goed heet. Met een thermoskan bespaar je dus veel geld op dure kopjes koffie en thee in restaurants. Heb je een bepaald beroep waarbij je veel buitenwerk doet? Dan is een thermoskan of thermosfles ook een ware uitkomst.

Er zijn verschillende thermoskannen. Zo is er de zogenaamde airpot. Een thermoskan met drukknop, heel handig. Er zijn thermospotten met drinkbekers en leuke decoratieve thermoskannen zoals de arabische thermoskan, de kitsch thermoskan en de Rice thermoskan. Prijzen van thermoskannen beginnen doorgaans rond een euro of tien en lopen, afhankelijk van het merk en het design soms wel op tot 60 euro.
 
De kitsch thermoskan bestel je voordelig bij Presentsathome.nl
 

Nieuw: thermoskan Esra!

Ken jij dit nieuwe model al? Sinds dit jaar is deze thermoskan nieuw in het assortiment van Presentsathome! Deze kan valt op door het prachtige design. De kan heeft verticale streepjes en is afgewerkt met een glanzende laag. De thermoskan is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Het zijn erg hippe kleurtjes, onder anderen in de kleuren mintgroen, koraalrood en poederroze vind je deze kan in de webshop! De kleur van je thermoskan is erg belangrijk! Kies een kleur die bij jouw huis en inrichting past, want door de mooie uitstraling van de kan wil deze natuurlijk niet in een kastje zetten, maar graag op tafel zodat je de mooie kan kunt bekijken. De kan is naast dat deze natuurlijk zeer praktisch is voor het warm houden van je drankje ook nog eens een mooie keukenaccessoire! Het is een pareltje op je aanrecht of op je salontafel! In de kan past maar liefst 1 liter van je favoriete drankje. Erg handig wanneer je visite krijgt of wanneer je zelf gewoon graag meerdere malen van een warm drankje wilt genieten.

Behalve deze Esra thermoskan vind je op Presentsathome.nl nog veel meer modellen thermoskannen. Ook de thermoskan met het gouden vogeltje op de deksel is erg populair. Deze mat afgewerkte kannen zijn een echte eye-catcher!


Geen producten aanwezig